Over Horticruitment

Voor Horticruitment zijn momenteel onderstaande consultants werkzaam. Klik op de naam van een consultant voor de bijbehorende achtergrondinformatie.
Gert Boesveld
Het ondernemerschap loopt als een rode draad door mijn leven. Ondernemen is voor mij zelfstandigheid, durf, creativiteit, risico nemen en vooral authentiek kunnen zijn.

Ik heb 25 jaar een eigen tuinbouwbedrijf gerund. Sinds 2004 werk ik als zelfstandig consultant werving en selectie voor kaderpersoneel tuinbouw. Dit schetst mijn affiniteit met ondernemers in de agrarische branche.
De afgelopen jaren heb ik de post-HBO opleiding Arbeidsbemiddelaar en Loopbaanadviseur succesvol afgerond en daarnaast ben ik gecertificeerd coach.

Mijn kracht is het goed inschatten van de vragen en wensen van ondernemers en kandidaten. Voor mij is het de kunst om daarin doortastend, betrouwbaar, inlevend, respectvol en realistisch te zijn. Dat is voor mij de basis voor het succesvol bemiddelen van mensen.

U kunt Gert Boesveld bereiken via:
Tel.nr:06 - 232 305 58
E-mailadres:g.boesveld@horticruitment.nl
Wim Rademaker
Mijn belangrijkste drijfveer is het werken met en het bij elkaar brengen van mensen. Vanwege mijn tuinbouw achtergrond en ervaring wil ik me specifiek inzetten voor de agrarische sector.

Ik heb gewerkt in het landbouwkundig onderzoek en de plantenveredeling, dit in combinatie met diverse management functies. Dit vakgebied en de kennis van de tuinbouw is een combinatie waarin ik een breed netwerk heb opgebouwd. Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen onderzoeksinstellingen en private bedrijven. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als zelfstandig consultant werving en selectie van middelbaar en hoger kaderpersoneel binnen de tuinbouwsector.
Deze kennis kan ik prima toepassen in mijn functie als consultant bij Horticruitment.
Alleen met ervaring en een netwerk kom je er niet, want het vak van consultant vraagt veel persoonlijke creativiteit en dat maakt het werken voor Horticruitment veelzijdig en uitdagend.

U kunt Wim Rademaker bereiken via:
Tel.nr:06 - 517 441 45
E-mailadres:w.rademaker@horticruitment.nl