Opdrachtgevers - Algemeen

Horticruitment houdt zich bezig met dienstverlening aan ondernemers op het gebied van werving & selectie voor midden en hoger kader personeel. Wij richten ons in het bijzonder op medewerkers die actief zijn in de sector tuinbouw en de daaraan verwante organisaties.
Wij vinden het belangrijk om vanuit een integere houding ons in te zetten voor uw organisatie en samen met u te zoeken naar een juiste invulling van uw vacature.
Onze kennis en expertise ligt in het werven en selecteren van kandidaten en het in kaart brengen van hun competenties. Voordat wij potentiële kandidaten opnemen in ons bestand hebben wij hen eerst uitvoerig gesproken en getest om een duidelijk afgebakend persoonsprofiel samen te kunnen stellen. Dit persoonsprofiel geeft een goede inschatting van diens geschiktheid voor een vacature in samenhang met functie-eisen, doelstelling en cultuur van uw organisatie. Het opleidingsniveau van bij ons ingeschreven kandidaten loopt uiteen van MBO tot universitair niveau.

Horticruitment is een betrokken, praktisch ingestelde en resultaatgerichte organisatie. Wij hebben oog voor specifieke cultuur, kennis en werkwijze van de organisaties. Met onze relaties maken wij duidelijke afspraken, waarbij wij ons creatief en soms coachend opstellen. Opdrachten voor werving en selectie voeren wij uit op basis van volledige no cure – no pay. Dit dwingt ons tot het selecteren van de beste kandidaten.

Wij hopen de mogelijkheid te krijgen om, nu of in de toekomst, onze kwaliteit in te mogen inzetten voor uw organisatie.
Bent u geïnteresseerd neem dan gerust contact op voor een informatief gesprek.


Contact opnemen